Arimanys

Carregant.....

Com treballem?

EL PROCÉS DE SELECCIÓ

team member
1r. pas

ANÀLISI DEL PERFIL

ANÀLISI DE DEL PERFIL

Arranquem el projecte amb el coneixement i anàlisi de l’empresa i del lloc de treball. La Job Description és l’eina bàsica pel compliment dels requisits específics del/la candidat/a, alhora que el coneixement de l’empresa serà la clau de l’èxit a l’hora de garantir l’encaix de la persona.

team member
2n. pas

METODOLOGIA DE SELECCIÓ

METODOLOGIA DE SELECCIÓ

L’elecció del millor mètode de selecció per a cada vacant és un factor primordial. A ARIMANY Selecció de Talent identifiquem quin és el més idoni en cada cas i l’apliquem, garantint la confidencialitat i assegurant l’èxit de cada recerca.

team member
3r. pas

VERIFICACIÓ D’APTITUDS

VERIFICACIÓ D’APTITUDS

La nostra metodologia de treball inclou la verificació de les candidatures a nivell de comprovació de referències, anàlisi del perfil públic, test de competències i habilitats, i verificació de nivell d’idiomes.

team member
4t. pas

GARANTIA DE SATISFACCIÓ

GARANTIA DE SATISFACCIÓ

Som garantia de satisfacció. Tots els nostres processos tenen garantia de 3 mesos durant els quals oferim un procés substitutori sense càrrec, a excepció de les despeses de reclutament, en cas que la persona seleccionada es desvinculi de l’empresa durant aquest temps per les circumstàncies prèviament determinades.

Sobre nosaltres

Trobar els millors professionals qualificats, tècnics, comandaments i directius per les nostres empreses clients. Oferir la màxima professionalitat i rigor, sempre des del coneixement i la proximitat geogràfica i des del punt de vista expert dels Recursos Humans en el món de l’empresa.